Η AquaLifeGreen ιδρύθηκε το 2009, με έδρα τον Βόλο/Θεσσαλία και δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα.

Σκοπός της εταιρίας είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών στον τομέα των συστημάτων επεξεργασίας νερού σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

 

Η φιλοσοφία της ΑquaLifeGreen επικεντρώνεται:

• στον άνθρωπο

• στην υγεία

• στο περιβάλλον

• στην οικονομία

Το νερό είναι το πολυτιμότερο αγαθό για την υγεία του ανθρώπου και η AquaLifeGreen με τεχνογνωσία και αξιοπιστία, συμβάλει με εξαιρετικά προϊόντα στον καθαρισμό του νερού του δικτύου, ανεξαρτήτου ποιότητος κάνοντάς το πόσιμο 100%.

Έχοντας συνεργάτες τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως, εισάγει καινοτόμα προϊόντα για τον καθαρισμό και την επεξεργασία του νερού, με διεθνείς πιστοποιήσεις.

 

Απευθύνεται:

Α) σε επιχειρηματίες/επαγγελματίες (χώροι εστίασης, επαγγελματικοί χώροι, πολυκαταστήματα) που επιθυμούν να καινοτομήσουν προσφέροντας στους πελάτες τους οικονομικά, καθαρό νερό και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Β) σε ιδιώτες/οικογένειες που επιθυμούν να πίνουν καθαρό νερό, να μαγειρεύουν, να κάνουν μπάνιο φροντίζοντας την υγεία των ίδιων και των παιδιών τους, οικονομικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Επιπλέον, τα συγκεκριμένα προϊόντα δίνουν τη δυνατότητα να προστατευθούν οι ηλεκτρικές συσκευές όπως το πλυντήριο, από τα άλατα του νερού, αυξάνοντας την αποδοτικότητα και τη διάρκεια ζωής τους.

 

Η AquaLifeGreen έχει καθιερωθεί στον τομέα του νερού στην  ελληνική αγορά, αφού λειτουργεί με σεβασμό προς τους πελάτες της, εμπνέοντάς τους αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.

Διαρκώς αναβαθμίζει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της, επιτυγχάνοντας έτσι μακροχρόνιες συνεργασίες μαζί τους.